Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PK

Pane Grosi, ten článek v Rexlexu, na který odkazujete je neúplný. Pak jakoby "citujete" asi z té tištěné verze . To je dost slabota, když teda vlastně nevíme, co řekl. Navíc článek se mohl spíš jmenovat - Nemám rád Tomáše Halíka. Bylo by to takové upřímnější.Rv

3 1
možnosti
PG

P77e78t51r 58G10r76o50s

25. 3. 2014 15:55

a co kdybyste si dal tu práci a pustil si ten rozhovor ve videu, které je v tom odkazu? 

Chtěl jsem tím článkem na něco konkrétního poukázat a tomu odpovídá název. Že nemám rád Tomáše Halíka, jste pochopil i vy, takže je to ostatečně zjevné a netřeba to ještě více zdůrazňovat.

2 0
možnosti
Foto

Jakkoliv pana Halíka nemám příliš v oblibě, myslím naopak, že v citovaných konstatováních má hodně pravdy. Nesouhlasím s Vaším článkem.

6 0
možnosti
MS

Neposlouchal jsem ho ale flanďák zůstane flanďákem....................:-)[>-]

2 6
možnosti
Foto

To zavání třídní nenávistí... ;-D

0 0
možnosti
MS

Máte nějaký protiargument proti srovnání zabrání Krymu a anšlusu Rakouska? V Rakousku pak taky udělali referendum. Je to jednoznačně zábor území cizího státu chráněného mj. mezistátními smlouvami, ničím neomluvitelné. Právo na sebeurčení se realizuje jinak.

Jen Vy podněcujete k nenávisti k Halíkovi.Rv

5 4
možnosti
PG

P92e73t35r 76G27r44o18s

25. 3. 2014 15:32

A na základě čeho zase vám připadá tak jasné, že šlo o zábor? Kdopak vás tak dokonale informoval? Uvědomujete si, jak zoufale nedostatečně nás zdejší média informují a jak zkreslují? Já NEVÍM URČITĚ, jestli Putin lže, nebo ne. Ale VY to nevíte taky a HALÍK zrovna tak. Rozdíl mezi námi je ten, že já chci PRAVDIVÉ informace dřív, než se chopím jasného názoru. Vám stačí, co vám papouškuje ČT. Ale dokud to stačí vám, je mi to fuk. Halík ze své pozice hlásá nedoložitelná tvrzení jako jediná pravá a ještě vyzývá lidi, aby se pozorně dívali kolem sebe, kdo má jiný názor! A TO má, milý pane, všechny znaky diktatury.

3 2
možnosti
MH

Buď je pan Halík o problému Ukrajiny jednostranně informován, nebo je jednostranně politicky korektní. Obojí je dost špatně.

A vzdělanost vůbec není totéž co moudrost. A moudrost se s opovrhováním lidmi ani trochu neslučuje.

4 0
možnosti
JK

a jaky je teda spravne oboustranny nazor na Ukrajinu? ;-)

1 0
možnosti
JK

To je skvele. Az do dneska sem nebyl nijak zvlast velky priznivec pana Halika, ale vse co jste ve svem blogu napsal jako jeho myslenky, bych tedy s chuti a radosti ihned podepsal R^;-)

2 4
možnosti
AK

Mozna by neskodilo zajit nekdy na jeho kazani a zaposlouchat se, ale opravdu zaposlouchat, pokud jste to schopen a vnimat co rika.  Tomase Halika si velmi vazim a je proc. Vy tu pisete nenavistne clanky.

3 5
možnosti
PG

P87e54t69r 78G20r53o88s

25. 3. 2014 15:21

Píšu, co píšu, protože jsem se opravdu, ale opravdu zaposlouchal do toho, co pan Halík říká a nejen že mě to znepokojilo, mě to v některých oblastech i pobouřilo. A tak je to z mého psaní vidět.

6 1
možnosti
EN

To bude ta láska k bližnímu v moderním EU pojetí ...

Nebo že by, nedej bože už vítězila pravda a láska ? Věčna škoda ,že neřekli kterou pravdu maji na mysli a ta láska k nezletilcům a osobám stejného pohlaví ...8-o

4 1
možnosti
PP

Nemyslím si, že máte jasno. Vykřikujete, kádrujete. Ukrajina, Halík. Že by se vám nedařilo v muzice?

5 3
možnosti
PG

P55e20t68r 87G30r83o62s

25. 3. 2014 14:51

jednak nevím, jak se kádruje a že "vykřikuji" mi naposled napsala do žákovské soudružka učitelka v sedmé třídě. A už vůbec nevím, v čem podle vás nemám jasno. Co to má co dělat s muzikou...?

3 0
možnosti
MK

Co taky čekat od "kněze" z NDR ;-D

3 2
možnosti
  • Počet článků 15
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3444x
Muzikant, otec na české poměry nadměrné rodiny, rvoucí se se životem a především sám se sebou o každou píď.

Seznam rubrik