Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
T

Trabant88

17. 9. 2011 13:29
Pravda

Velmi nerad, ale přiznávám, že máte pravdu. Souvislost s dílem George Orwella '1984' je zřejmá téměř na každém kroku, zde se to potvrzuje. Lidé jsou ovce a jsou ochotni za pár korun nebo výhod přehlédnout či naopak zvýhodnit jedince nebo subjekt pro dobro myšlenky, která mnohdy ani nedává hlubší smysl. Smutné, ale reálné a bohužel dnes fungující skoro všude...

0 0
možnosti
JK

pesimistka7

14. 9. 2011 8:03
Nevím, zda paní čekala, že

v dnešní době se na to nepřijde - lidé si to přeberou, tohle si jistě bulvár nenechá ujít - její boj.

Každopádně, ačkoliv tu "omáčku" moc nemusím a z looserů s absolutní absencí sebereflexe a prapodivných individuí je mi "trošku" úzko.

Ale ráda se podívám na ty, co opravdu umí. Je tam přece i dost lidí, kteří už vyhráli kde co (a přiznají to), nebo třeba vystupovali jen po malých klubech, ale pracovali na sobě, trénovali, cvičili, měli nápad a nebýt této soutěže, téměř nikdo o tom/ o nich neví. Takže ano, je to komerční show, ale lze tam, dle mého, vidět i kvalitu a "nefalešnost".

0 0
možnosti
JM

Marcellus

14. 9. 2011 7:56
Opět narážíme na konzum..

tentokrát jsou to instantní umělci a emoce, servírované ze všech stran. Vyždíme se z toho, co se dá - dvě až tři jednoduché melodie s jednoduchým textem pro jednoduché lidi, omílané v rádiu 150x denně, a pak se to celé rozjede nanovo, aby původní rychlokvašky zmizely navždy v propadlišti dějin.

0 0
možnosti
OK

Achille Volfoni

14. 9. 2011 7:42
výborný článek

R^

0 0
možnosti
P

por.Dub

14. 9. 2011 5:56
Šoubyznys

je jedno velké bojiště. Prosadit se je -i když na to máte -  je strašná dřina. Nedivte se jí.  Jsou o mnoho horší spěvačky od ní např. Dara Rolinc - jinak Darinka Rolincová.        Nedivte se jí, že dělá co múže, aby se prosadila. Protože spívat fakt umí !!!!!!!!!!

1 0
možnosti
X

xychteen

14. 9. 2011 0:20
Tipuju "B"

:-)

Jedním z mnoha neštěstí místní kultury je IMHO to zuřivé následování všeho "se symbolem po obřadu" a v míře vrchovaté: ve světě se čapne muzikál, do deseti let jich tady máme dvacet. Ve světě se rozjede soutěž talentů, za pár let máme na každé komerční televizi dvě a televize veřejnoprávní udýchaně přisupí s vlastní mutací (mmch jak vlastně to "Začínáme" tenkrát dopadlo - vydrželo to aspoň dvě kola? Nebo dokonce tři?)... no a když už se to dělá, je potřeba nějak zajistit, aby se koule točila (a operátor taky potřebuje splnit budget, že).

:

Dobrou noc.

0 0
možnosti
MF

falm

14. 9. 2011 0:48
Re: Tipuju

Presne tak "B" je pravdepodobne spravne. Ten mechanismus mate popsan dokonale. R^

0 0
možnosti
  • Počet článků 15
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3444x
Muzikant, otec na české poměry nadměrné rodiny, rvoucí se se životem a především sám se sebou o každou píď.

Seznam rubrik